Wie legt mijn dakterras aan?

Onze opdrachtgevers vragen ons dagelijks waarom ze voor Dakterras.nl moeten kiezen. Het is ook best moeilijk om een keuze te maken. Zoek maar eens op 'dakterras' in Google en je vindt allemaal dakterras specialisten. Maar hoe vind je nu de beste? Wij denken dat je hiervoor moet voldoen aan 5 criteria:

1- De expert concurreert niet alleen op prijs maar ook op kwaliteit. Zeker omdat het om je dak gaat, wil je geen gedoe met lekkage en overbelasting. Overigens kan Dakterras.nl door haar inkoopvolume en uitgekiende installatienetwerk meestal nog steeds de beste prijs leveren voor uw dakterras.

2- Het bedrijf heeft ervaring. Dakterras.nl bestaat al tien jaar een heeft meer dan duizend projecten gerealiseerd. Dat is een erg belangrijk onderscheid met de bedrijfjes die hooguit 10 dakterrassen hebben gemaakt. Ieder project is immers anders en van ieder project leer je. Dit betaalt zich uit: door onze ervaring verloopt het project beter en kunnen we de beste maatwerk oplossing voorstellen. 

3- Het bedrijf specialiseert zich met haar producten en diensten daadwerkelijk in dakterrassen. Je kunt geen specialist zijn in meer dan één vak. De producten die wij leveren zijn duurzaam en vernieuwend. Zo heeft Dakterras.nl bij gebrek aan mooie dakluiken op de Nederlandse markt haar eigen dakluik ontwikkeld en tevens de mooie elektrische dakluiken van Glazing Vision in Nederland geïntroduceerd. Je kunt nu een dakluik kiezen dat echt een aanwinst is voor je woning, zodat je als het ware naar buiten wordt 'getrokken'. 

4- Het bedrijf bezit een zekere mate van originaliteit. Dakterras.nl heeft bijvoorbeeld de TerrasBox uitgevonden en het fabricageproces van dakterrassen als eerste gestandaardiseerd. Dakterras.nl heeft ook het modulaire dakhuis op de markt gebracht, waardoor we nu uit voorraad dakhuizen kunnen leveren voor diverse toepassingen. De dakluiken en dakhuizen maken ons aanbod uniek en specialistisch. 

5 Maar voor ons is vooral onze passie voor het vak erg belangrijk. Waarom vinden wij ons vak zo mooi? Tien jaar geleden maakte niemand dakterrassen, er was zelfs nauwelijks vraag naar. Toen Dakterras.nl begon, zagen mensen wat er mogelijk was en ontstond de vraag. Veel van onze concurrenten profiteren daar nu van en dat vinden wij prima. Concurrentie maakt je sterker en houdt je scherp. Wij blijven innoveren en de concurrentie zal blijven kopiëren. Wij geloven in de snelheid en de kracht van innovatie en merken gelukkig wekelijks dat klanten graag zaken doen met een bedrijf met passie voor het vak. 

Wij zijn nog heel veel van plan en beloven u dat we ons zullen blijven verbeteren om nog betere en mooiere dakterrassen te realiseren. Onlangs introduceerden wij beloopbaar glas dat je vlak kunt integreren in een dakterrasvloer, zonder dat eronder nog een lichtkoepel nodig is. Ook dit product is inmiddels gestandaardiseerd en oja, ons Dakterras.nl dakluik gaat de wereld veroveren: Glazing Vision gaat het via haar distributienetwerk uitleveren door heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten. 

Dakterras.nl, the original.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten