De montage van uw dakterras

Op Dakterraswinkel.nl kunt uw eigen dakterras samenstellen. U kunt uw dakterras vervolgens laten installeren door een Dakterras.nl dealer maar er zijn meer opties. U kunt kiezen voor het doe het zelf pakket maar ook voor het doe het samen pakket.

Montage door een dealer
De producten uit de Dakterraswinkel zijn gericht op zelfmontage. Wilt u hulp bij de installatie of de montage geheel uitbesteden? Hiervoor brengt ons zusterbedrijf Dakterras.nl graag een scherpe offerte uit.

Dakterras.nl plaatst al 10 jaar dakterrassen. Onze werkwijze is een ‘standaard maatwerk’ formule. Dit betekent dat Dakterras.nl de onderdelen voor uw dakterras prefabriceert zodat ze snel en met weinig overlast kunnen worden gemonteerd op uw dak. Dit zorgt voor een korte bouwtijd en een scherpe prijs.

Installatie gebeurt middels een dealernetwerk. De dealers zijn geselecteerd op kwaliteit, ervaring en een bouwkundige achtergrond. Unieke en en duurzame producten vormen de basis voor de formule van Dakterras.nl, die borg staat voor hoge kwaliteit.

U vindt Dakterras.nl dealers door heel Nederland. Zo combineert u het vertrouwde van een lokaal bedrijf met  de kwaliteit, de garantie en het prijsvoordeel van een landelijke formule. Deze efficiĆ«nte werkwijze leidt tot de laagst mogelijke prijs. Bekijk de brochure.

Doe het zelf
In de Dakterraswinkel kunt u een kant en klaar dakterras pakket samenstellen. De onderdelen zijn prefab gemaakt, bovendien krijgt u een heldere uitleg zodat u snel zelf aan de slag kunt. Wilt u uw prefab dakterraspakket op uw dak geleverd krijgen? Dat is geen probleem, u kunt dan direct starten met de montage.

Wilt u hulp bij het inmeten of bepalen van de juiste materialen voor uw dakterras? Neem dan even contact met ons op en er komt snel een adviseur bij u langs voor een vrijblijvend advies.

Doe het samen
Wilt u zelf meewerken aan het aanleggen van uw dakterrassen en zo kosten besparen of heeft u een eigen aannemer of handige ZZP'er? Dakterraswinkel kan u een kant en klaar prefab dakterraspakket leveren of bepaalde constructieve onderdelen voor u verzorgen. Dakterraswinkel kan door een gecertificeerde dealer bijvoorbeeld de doorbraak laten maken en het dakluik waterdicht laten plaatsen en de TerrasBox plaatsen, waarna u zelf de vloer en de hekken kunt monteren. Iedere combinatie is mogelijk.


Wilt u meer weten? Neem dan even contact met ons op en er komt snel een adviseur bij u langs voor een vrijblijvend advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten